Gå til innhold

Viktig melding

Hitra og Frøya: Flatbiff av villhjort

Kort & Godt

  • Matlaging
  • 2022
  • Episode 3
  • Sesong 10
  • 30 min
  • Sesong 10
  • Episode 3: Hitra og Frøya: Flatbiff av villhjort

Kokkene er fremdeles på Hitra, og har satt opp kjøkkenet ved Ansnes brygger. På menyen denne gangen står flatbiff av villhjort fra Hitra med soppragu, stekte poteter med grotteost og rødvinssaus. Reporter Jens Einar Aune besøker Dalpro.

Om serien: Vi blir med når Lars Erik Vesterdal og Robert Mære reiser rundt i Trøndelag og lager kortreist mat. De tar i bruk lokale ingredienser og råvarer, og med disse råvarene gir de oss noen kulinariske opplevelser.

Sjangere
Matlaging, Utdannelse
Tilgjengelig
Tilgjengelig til mandag 8 september 22:30
Sesong 10

3 av 3 Episode