
Kort & Godt
- Matlaging
- 1 sesong
- 0 episoder
Vi blir med når Lars Erik Vesterdal og Robert Mære reiser rundt i Trøndelag og lager kortreist mat. De tar i bruk lokale ingredienser og råvarer, og med disse råvarene gir de oss noen kulinariske opplevelser.
- Sjangere
- Matlaging, Utdannelse
Hitra og Frøya: Laks tilberedt på svak varme med potetpure, agurksalat og eplevinaigrette
Episode 2
30 minTilgjengelig til søndag 7 september 19:30Vesterdal og Mære tryller fram laks tilberedt på svak varme med potetpure, eple- og agurksalat og eplevinaigrette. Vi drar også til Lerøy Midt AS og møter adm. direktør Sven Amund Fjeldvær. Han forteller om Hitras største bedrifter.
Vesterdal og Mære tryller fram laks tilberedt på svak varme med potetpure, eple- og agurksalat og eplevinaigrette. Vi drar også til Lerøy Midt AS og møter adm. direktør Sven Amund Fjeldvær. Han forteller om Hitras største bedrifter.
Hitra og Frøya: Flatbiff av villhjort
Episode 3
30 minTilgjengelig til mandag 8 september 22:30Kokkene er fremdeles på Hitra, og har satt opp kjøkkenet ved Ansnes brygger. På menyen denne gangen står flatbiff av villhjort fra Hitra med soppragu, stekte poteter med grotteost og rødvinssaus. Reporter Jens Einar Aune besøker Dalpro.
Kokkene er fremdeles på Hitra, og har satt opp kjøkkenet ved Ansnes brygger. På menyen denne gangen står flatbiff av villhjort fra Hitra med soppragu, stekte poteter med grotteost og rødvinssaus. Reporter Jens Einar Aune besøker Dalpro.
Hitra og Frøya: Tre typer ost fra Hitra med plommekompott og honningnøtter
Episode 5
30 minTilgjengelig til onsdag 10 september 13:30Vi tar turen til Hitra Gårdsmat og Helgebostad Hagebruk for omvisning og en liten prat. Lars Erik Vesterdal og Robert Mære tar for seg tre typer ost fra gårdsmatprodusenten, og tilbereder en plommekompott med cognac og honningnøtter.
Vi tar turen til Hitra Gårdsmat og Helgebostad Hagebruk for omvisning og en liten prat. Lars Erik Vesterdal og Robert Mære tar for seg tre typer ost fra gårdsmatprodusenten, og tilbereder en plommekompott med cognac og honningnøtter.