Gå til innhold

Viktig melding

Hitra og Frøya: Laks tilberedt på svak varme med potetpure, agurksalat og eplevinaigrette

Kort & Godt

  • Matlaging
  • 2022
  • Episode 2
  • Sesong 10
  • 30 min
  • Sesong 10
  • Episode 2: Hitra og Frøya: Laks tilberedt på svak varme med potetpure, agurksalat og eplevinaigrette

Vesterdal og Mære tryller fram laks tilberedt på svak varme med potetpure, eple- og agurksalat og eplevinaigrette. Vi drar også til Lerøy Midt AS og møter adm. direktør Sven Amund Fjeldvær. Han forteller om Hitras største bedrifter.

Om serien: Vi blir med når Lars Erik Vesterdal og Robert Mære reiser rundt i Trøndelag og lager kortreist mat. De tar i bruk lokale ingredienser og råvarer, og med disse råvarene gir de oss noen kulinariske opplevelser.

Sjangere
Matlaging, Utdannelse
Tilgjengelig
Tilgjengelig til søndag 7 september 19:30
Sesong 10

3 av 3 Episode