Gå til innhold

Viktig melding

Ytrefilet av rådyr med rødvinssjy, rømme, potetpure på fransk måte

Vesterdal

  • Matlaging
  • 2025
  • Episode 8
  • Sesong 7
  • 30 min
  • Sesong 7
  • Episode 8: Ytrefilet av rådyr med rødvinssjy, rømme, potetpure på fransk måte

Lars Erik får besøk av Rune Lassemo, som benytter enhver mulighet til å drive med jakt og fiske. Sammen lager de ytrefilet av rådyr med rødvinssjy, rømme, potetpure på fransk måte.

Om serien: Lars Erik Vesterdal fortsetter å briljere med nye retter laget på fantastiske råvarer fra norsk natur. Her er det mye å lære for de fleste, og kanskje blir du inspirert til å prøve noe nytt på kjøkkenet?

Sjangere
Matlaging, Utdannelse, Underholdning
Tilgjengelig
Tilgjengelig til søndag 22 juni 16:30

Kommende episode

Sesong 7, Episode 9

Sesong 7

4 av 4 Episode