
Vesterdal
- Matlaging
- 2025
- Sesong 7
Om serien: Lars Erik Vesterdal fortsetter å briljere med nye retter laget på fantastiske råvarer fra norsk natur. Her er det mye å lære for de fleste, og kanskje blir du inspirert til å prøve noe nytt på kjøkkenet?
- Sjangere
- Matlaging, Utdannelse, Underholdning
Kommende episode
Sesong 7, Episode 9
Krydderstekt rypebryst med kremet bygg og syltede grønnsaker
Episode 4
Torgeir Haugen eier Namsen Salmon & Train Experience, som består av 4 togvogner som står på en bru over Namsen. Torgeir er både laksefisker og ivrig jeger, og har med seg selvskutt rype som Lars Erik tilbereder til et velsmakende måltid.
Torgeir Haugen eier Namsen Salmon & Train Experience, som består av 4 togvogner som står på en bru over Namsen. Torgeir er både laksefisker og ivrig jeger, og har med seg selvskutt rype som Lars Erik tilbereder til et velsmakende måltid.
Elg roastbeef med stekte poteter, kantareller, bearnaise og rosmarin
Episode 7
30 minTilgjengelig til i dag 20:30Ukens gjest er daglig leder hos Langmyr Slakt AS, Finn-Christian Hundseth Holm. De har spesialisert seg på nedskjæring og foredling av elg, hjort, rein og rådyr. Sammen med Lars Erik skal de lage roastbeef av elg.
Ukens gjest er daglig leder hos Langmyr Slakt AS, Finn-Christian Hundseth Holm. De har spesialisert seg på nedskjæring og foredling av elg, hjort, rein og rådyr. Sammen med Lars Erik skal de lage roastbeef av elg.
Ytrefilet av rådyr med rødvinssjy, rømme, potetpure på fransk måte
Episode 8
30 minTilgjengelig til søndag 22 juni 16:30Lars Erik får besøk av Rune Lassemo, som benytter enhver mulighet til å drive med jakt og fiske. Sammen lager de ytrefilet av rådyr med rødvinssjy, rømme, potetpure på fransk måte.
Lars Erik får besøk av Rune Lassemo, som benytter enhver mulighet til å drive med jakt og fiske. Sammen lager de ytrefilet av rådyr med rødvinssjy, rømme, potetpure på fransk måte.
Pannestekt gås pakket i spekeskinke sammen med kremet kantarell
Episode 9
30 minTilgjengelig til mandag 23 juniSammen med Lars Ingolf Rennemo lager vi pannestekt gås, pakket i spekeskinke sammen med kremet kantarell. Gås er en råvare det jaktes på i Namdalen, og Lars har mange historier på lur.
Sammen med Lars Ingolf Rennemo lager vi pannestekt gås, pakket i spekeskinke sammen med kremet kantarell. Gås er en råvare det jaktes på i Namdalen, og Lars har mange historier på lur.