
Naboens bord
- Matlaging
- 2022
- Episode 0
- Sesong 0
- 35 min
- 0+
- Sesong 0
- Episode 0: Kleinwalsertal i Østerrike
Skogene i Kleinwalsertal i Østerrike er en inspirasjonskilde for "skogskjøkkenet". De er fulle av kulinariske herligheter som blåbærblader, grantopper, skogsyre og bøkeskudd - alt er spiselig og en fryd med den rette oppskriften.
Om serien: En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
- Regissør
- Elke Sasse, Holger Preube
- Sjangere
- Matlaging, Reise
- Tilgjengelig
- Tilgjengelig til tirsdag 20 mai
Kommende episode
Korfu i Hellas
Kleinwalsertal i Østerrike
Episode 0
35 minTilgjengelig til tirsdag 20 maiSkogene i Kleinwalsertal i Østerrike er en inspirasjonskilde for "skogskjøkkenet". De er fulle av kulinariske herligheter som blåbærblader, grantopper, skogsyre og bøkeskudd - alt er spiselig og en fryd med den rette oppskriften.
Skogene i Kleinwalsertal i Østerrike er en inspirasjonskilde for "skogskjøkkenet". De er fulle av kulinariske herligheter som blåbærblader, grantopper, skogsyre og bøkeskudd - alt er spiselig og en fryd med den rette oppskriften.
Vaucluse i Frankrike
Episode 0
35 minTilgjengelig til onsdag 21 maiI Sør-Frankrike har meloner en fast plass på markedene og i sommerkjøkkenet. De har blitt dyrket i Cavaillon-regionen i Provence siden 1400-tallet. Vi møter David Biscarrat som dyrker meloner på 150 hektar åpen mark.
I Sør-Frankrike har meloner en fast plass på markedene og i sommerkjøkkenet. De har blitt dyrket i Cavaillon-regionen i Provence siden 1400-tallet. Vi møter David Biscarrat som dyrker meloner på 150 hektar åpen mark.
Euboea i Hellas
Episode 0
38 minTilgjengelig til torsdag 22 maiDenne gangen blir kjent med vanlige folk fra Euboea i Hellas. Rundt matbordet selvfølgelig.
Denne gangen blir kjent med vanlige folk fra Euboea i Hellas. Rundt matbordet selvfølgelig.
Schwaben i Tyskland
Episode 0
38 minTilgjengelig til fredag 23 maiI nærheten av Stuttgart driver mølleren Uli Stietz en kornmølle i femte generasjon. Datteren Thea, som også er møller, forsyner familien med regionale retter: Spätzle, pålegg laget av grønn spelt eller Käsfüßle.
I nærheten av Stuttgart driver mølleren Uli Stietz en kornmølle i femte generasjon. Datteren Thea, som også er møller, forsyner familien med regionale retter: Spätzle, pålegg laget av grønn spelt eller Käsfüßle.
Paris
Episode 0
35 minTilgjengelig til lørdag 24 maiJulie-Lou bor i Paris og er gjeterinne. Gården hun driver sammen med noen andre kvinner ligger midt i de nordlige forstedene. Julie-Lou og venninnene hennes kjemper for en vill utopi: jordbruk i storbyen.
Julie-Lou bor i Paris og er gjeterinne. Gården hun driver sammen med noen andre kvinner ligger midt i de nordlige forstedene. Julie-Lou og venninnene hennes kjemper for en vill utopi: jordbruk i storbyen.
Gallura på Sardinia
Episode 0
38 minTilgjengelig til søndag 25 maiHonningen som Franca Corda og Renzo Cosseddu slynger fra bikubeveggene i bikubene sine, er helt unik. Honningen høstes på senhøsten og vinteren, når arbutustrærne i Gallura nordøst på Sardinia står i blomst.
Honningen som Franca Corda og Renzo Cosseddu slynger fra bikubeveggene i bikubene sine, er helt unik. Honningen høstes på senhøsten og vinteren, når arbutustrærne i Gallura nordøst på Sardinia står i blomst.
Calabria i Italia
Episode 0
38 minTilgjengelig til mandag 26 maiI Calabria er bergamottplukkingen et familieanliggende, fjernt fra den økonomiske modellen i Nord-Italia og de industrielle gårdsbrukene. I løpet av én dag samler erfarne plukkere mellom 600 og 800 kilo frukt.
I Calabria er bergamottplukkingen et familieanliggende, fjernt fra den økonomiske modellen i Nord-Italia og de industrielle gårdsbrukene. I løpet av én dag samler erfarne plukkere mellom 600 og 800 kilo frukt.
Guernsey
Episode 0
38 minTilgjengelig til tirsdag 27 maiGuernsey er en blanding av kultur og kjøkken fra Frankrike og Storbritannia. Kanaløya nyter godt av Golfstrømmen og er også rik på grønnsaker og meieriprodukter. Innbyggerne har blitt enige om at sjøørreten er en tradisjonell spesialitet.
Guernsey er en blanding av kultur og kjøkken fra Frankrike og Storbritannia. Kanaløya nyter godt av Golfstrømmen og er også rik på grønnsaker og meieriprodukter. Innbyggerne har blitt enige om at sjøørreten er en tradisjonell spesialitet.
Castilla og León
Episode 0
35 minTilgjengelig til onsdag 28 maiVi legger ut på en smaksreise for å oppdage de kulinariske skikkene i regionen Castilla y León, som ligger nordvest i Spania. De er blant annet berømt for sine vin- og grønnsaksavlinger.
Vi legger ut på en smaksreise for å oppdage de kulinariske skikkene i regionen Castilla y León, som ligger nordvest i Spania. De er blant annet berømt for sine vin- og grønnsaksavlinger.
Latvia
Episode 0
33 minTilgjengelig til torsdag 29 maiMyrene dekker nesten fem prosent av Latvias totale areal. De er ekstremt klimavennlige, og er hjemsted for en rekke spesielle plante- og dyrearter. Tranebæret regnes for å være spesielt sunt.
Myrene dekker nesten fem prosent av Latvias totale areal. De er ekstremt klimavennlige, og er hjemsted for en rekke spesielle plante- og dyrearter. Tranebæret regnes for å være spesielt sunt.