
Idas fristelser
- Matlaging
- 2017
- Episode 32
- Sesong 3
- 30 min
- 12+
- Sesong 3
- Episode 32: Idas fristelser
Terter kommer i mange varianter og denne gangen gir Ida bort sine favorittoppskrifter.
Om serien: Bli med inn i Hele Norge baker-vinneren Ida Gran-Jansens bakeunivers. Kreative smaksopplevelser i lekker innpakning og gamle klassikere i ny drakt er stikkord når Ida inviterer kjente bakere og gode venner inn på sitt kjøkken.
- Regissør
- Daniel Neegaard
- Sjangere
- Matlaging
- Tilgjengelig
- Tilgjengelig til onsdag 16 juli
Kommende episode
Sesong 3, Episode 31
Idas fristelser
Episode 28
30 minTilgjengelig til onsdag 9 juli 03:30Ida disker opp med en saftig god burger med luftige hamburgerbrød.
Ida disker opp med en saftig god burger med luftige hamburgerbrød.
Idas fristelser
Episode 29
30 minTilgjengelig til torsdag 10 juli 03:30Pannekaker er en favoritt hos mange og denne gangen viser Ida frem flere spennende varianter.
Pannekaker er en favoritt hos mange og denne gangen viser Ida frem flere spennende varianter.
Idas fristelser
Episode 31
30 minTilgjengelig til tirsdag 15 juliI denne episoden skal vi se Ida diske opp med eplekan på kjøkkenet.
I denne episoden skal vi se Ida diske opp med eplekan på kjøkkenet.
Idas fristelser
Episode 32
30 minTilgjengelig til onsdag 16 juliTerter kommer i mange varianter og denne gangen gir Ida bort sine favorittoppskrifter.
Terter kommer i mange varianter og denne gangen gir Ida bort sine favorittoppskrifter.
Idas fristelser
Episode 33
30 minTilgjengelig til torsdag 17 juliIda lager sin favoritt brownies toppet med alt som er syndig og godt. Hun tar oss også med til alle sjokoholic drømmedestinasjon, Freialand på Rodeløkka i Oslo.
Ida lager sin favoritt brownies toppet med alt som er syndig og godt. Hun tar oss også med til alle sjokoholic drømmedestinasjon, Freialand på Rodeløkka i Oslo.
Idas fristelser
Episode 34
30 minTilgjengelig til tirsdag 22 juliIda lager innbakte dounuts med karamellisert eplefyll og deilig strøssel.
Ida lager innbakte dounuts med karamellisert eplefyll og deilig strøssel.