
Idas fristelser
- Matlaging
- 1 sesong
- 0 episoder
- 12+
Bli med inn i Hele Norge baker-vinneren Ida Gran-Jansens bakeunivers. Kreative smaksopplevelser i lekker innpakning og gamle klassikere i ny drakt er stikkord når Ida inviterer kjente bakere og gode venner inn på sitt kjøkken.
- Regissør
- Daniel Neegaard
- Sjangere
- Matlaging
Kommende episode
Sesong 2, Episode 17
Idas fristelser
Episode 11
30 minTilgjengelig til fredag 17 oktober 03:25Christer Rødseth som har vært med å vinne kokke-VM, og som nå er kjøkkensjef på restauranten Fjøla, kommer innom for å vise Ida hvordan han lager sin fortreffelige eplekake i porsjonsform.
Christer Rødseth som har vært med å vinne kokke-VM, og som nå er kjøkkensjef på restauranten Fjøla, kommer innom for å vise Ida hvordan han lager sin fortreffelige eplekake i porsjonsform.
Idas fristelser
Episode 12
35 minTilgjengelig til fredag 17 oktober 04:00Vi kan ikke si at dette er sunt, men vi kan love deg at det smaker nydelig. Ida viser hvordan hun lager luftige og smakfulle sjokoladeboller, og en ekstraordinær brownies.
Vi kan ikke si at dette er sunt, men vi kan love deg at det smaker nydelig. Ida viser hvordan hun lager luftige og smakfulle sjokoladeboller, og en ekstraordinær brownies.
Idas fristelser
Episode 13
40 minTilgjengelig til i morgen 04:00Noen norske klassikere som aldri går av moten på kakefatet er den såkalte Verdens beste, eller Kvæfjordskaken som P1s lyttere kåret til Norges nasjonalkake i 2002.
Noen norske klassikere som aldri går av moten på kakefatet er den såkalte Verdens beste, eller Kvæfjordskaken som P1s lyttere kåret til Norges nasjonalkake i 2002.
Idas fristelser
Episode 14
40 minTilgjengelig til lørdag 18 oktober 03:30Siden det er sosialt uakseptabelt å slurpe i seg flytende karamell rett fra gryta, vil Ida nå gi deg mulighet til å få i seg mest mulig av denne smør-, sukker- og fløyteblandingen på en lur måte.
Siden det er sosialt uakseptabelt å slurpe i seg flytende karamell rett fra gryta, vil Ida nå gi deg mulighet til å få i seg mest mulig av denne smør-, sukker- og fløyteblandingen på en lur måte.
Idas fristelser
Episode 15
30 minTilgjengelig til lørdag 18 oktober 04:00Ida får besøk av Josefine Andrén fra Funky Fresh Foods, og Josefine skal lære Ida å lage Raw food, sunn konfekt som kun består nøtter, olje og frukt.
Ida får besøk av Josefine Andrén fra Funky Fresh Foods, og Josefine skal lære Ida å lage Raw food, sunn konfekt som kun består nøtter, olje og frukt.
Idas fristelser
Episode 16
30 minTilgjengelig til tirsdag 21 oktober 04:00En hellig gral innen bakeverdenen er kunsten å lage butterdeig, og de nydelige bakstene som kommer ut av denne. Nå skal Ida lære deg hvordan du lager croissanter, wienerbrød og Pain au Chocolat.
En hellig gral innen bakeverdenen er kunsten å lage butterdeig, og de nydelige bakstene som kommer ut av denne. Nå skal Ida lære deg hvordan du lager croissanter, wienerbrød og Pain au Chocolat.
Idas fristelser
Episode 17
35 minTilgjengelig til onsdag 22 oktoberOst er et velkjent element på dessertbordet, og nå er turen kommet for å lage ostekake med billedskjønn marmorering. Ida viser også hvordan en kan lage horn fylt med ost og skinke, som vil toppe enhver matpakke.
Ost er et velkjent element på dessertbordet, og nå er turen kommet for å lage ostekake med billedskjønn marmorering. Ida viser også hvordan en kan lage horn fylt med ost og skinke, som vil toppe enhver matpakke.
Idas fristelser
Episode 18
35 minTilgjengelig til fredag 24 oktoberI dag tar Ida for seg den perfekte frokost og disker opp med deilig gjærbakst. Saftige scones, honning- og valnøttbrød og et lyst basisbrød står på menyen.
I dag tar Ida for seg den perfekte frokost og disker opp med deilig gjærbakst. Saftige scones, honning- og valnøttbrød og et lyst basisbrød står på menyen.
Idas fristelser
Episode 19
35 minTilgjengelig til onsdag 29 oktoberEnhver hobbykokk som har lyst til å ta det et skritt lenger kan jo prøve seg på surdeigsbrød. Dette blir vitenskapelig, og for å vise vei har Ida invitert Emanuelle Rang, en av gründerene bak Åpent bakeri.
Enhver hobbykokk som har lyst til å ta det et skritt lenger kan jo prøve seg på surdeigsbrød. Dette blir vitenskapelig, og for å vise vei har Ida invitert Emanuelle Rang, en av gründerene bak Åpent bakeri.