Truls à la Hellstrøm
- Komedie
- 2017
- Episode 5
- Sesong 1
- 44 min
- Sesong 1
- Episode 5: Napoli
Truls og Eyvind reiser til Napoli for å lage verdens beste pizza. På jakt etter Italias beste råvarer, kokker og restauranter, må Truls lære mest mulig før han selv skal servere pizza til en vaskeekte «Don» og han «famillia».
Om serien: Tidenes norske kokk, Eyvind Hellstrøm, har sagt ja til å gjøre Truls Svendsen til en mester på kjøkkenet. Sammen legger de ut på en kulinarisk dannelsesreise i inn- og utland. Vant Gullruten 2018 for beste underholdningsprogram.
Japan
Episode 1
44 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederKan Eyvind Hellstrøm gjøre Truls Svendsen til en mester på kjøkkenet, og kan Truls få Eyvind til å løsne litt på snippen og tre ut av egen komfortsone? Bli med på en kulinarisk reise i inn- og utland.
Kan Eyvind Hellstrøm gjøre Truls Svendsen til en mester på kjøkkenet, og kan Truls få Eyvind til å løsne litt på snippen og tre ut av egen komfortsone? Bli med på en kulinarisk reise i inn- og utland.
Barcelona
Episode 2
45 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederEyvind tar med seg Truls til Barcelona for å lære av spansk matlaging, hvor gode råvarer og enkel tilberedning blir til fantastiske retter.
Eyvind tar med seg Truls til Barcelona for å lære av spansk matlaging, hvor gode råvarer og enkel tilberedning blir til fantastiske retter.
Paris
Episode 3
44 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederTruls og Eyvind reiser til Paris, der møter de kokker og besøker restauranter i verdensklasse på jakt etter den perfekte biff. Det bli også trøffelsanking og en høydramatisk biltur, før Truls må jobbe alene på kjøkkenet.
Truls og Eyvind reiser til Paris, der møter de kokker og besøker restauranter i verdensklasse på jakt etter den perfekte biff. Det bli også trøffelsanking og en høydramatisk biltur, før Truls må jobbe alene på kjøkkenet.
Mexico
Episode 4
44 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederTruls og Eyvind drar til Mexico på jakt etter den perfekte taco. Reisen går fra mayaindianernes eldgamle mattradisjoner, via verdens beste restaurant, før Truls selv må åpne en taco-truck for lokale meksikanere.
Truls og Eyvind drar til Mexico på jakt etter den perfekte taco. Reisen går fra mayaindianernes eldgamle mattradisjoner, via verdens beste restaurant, før Truls selv må åpne en taco-truck for lokale meksikanere.
Napoli
Episode 5
44 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederTruls og Eyvind reiser til Napoli for å lage verdens beste pizza. På jakt etter Italias beste råvarer, kokker og restauranter, må Truls lære mest mulig før han selv skal servere pizza til en vaskeekte «Don» og han «famillia».
Truls og Eyvind reiser til Napoli for å lage verdens beste pizza. På jakt etter Italias beste råvarer, kokker og restauranter, må Truls lære mest mulig før han selv skal servere pizza til en vaskeekte «Don» og han «famillia».
Lofoten
Episode 6
44 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederTruls og Eyvind reiser til Lofoten på jakt etter Norges beste sjømat, og Truls må lage en eksklusiv bacalaomiddag for godt betalende turister på Skrova Fyr. I tillegg sendes Eyvind ut med skjult kamera, hvor han må fortelle grovisvitser.
Truls og Eyvind reiser til Lofoten på jakt etter Norges beste sjømat, og Truls må lage en eksklusiv bacalaomiddag for godt betalende turister på Skrova Fyr. I tillegg sendes Eyvind ut med skjult kamera, hvor han må fortelle grovisvitser.
Bresse
Episode 7
44 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederEyvind tar med seg Truls til Frankrike for å oppleve verdens beste kylling. De drar på en missekonkurranse for kyllinger, besøker den franske gastronomiens mekka, og Truls må lage en eksklusiv middag.
Eyvind tar med seg Truls til Frankrike for å oppleve verdens beste kylling. De drar på en missekonkurranse for kyllinger, besøker den franske gastronomiens mekka, og Truls må lage en eksklusiv middag.
Rogaland
Episode 8
44 minTilgjengelig i mer enn 3+ månederRogaland har råvarer i verdensklasse og en unik matkultur. Her skal Truls og Eyvind jakte etter det aller beste fra regionen før Truls må stå alene på kjøkkenet til Michelinstjerne-restauranten RE-NAA.
Rogaland har råvarer i verdensklasse og en unik matkultur. Her skal Truls og Eyvind jakte etter det aller beste fra regionen før Truls må stå alene på kjøkkenet til Michelinstjerne-restauranten RE-NAA.