
Glimt av Norge
- Dokumentar
- 2016
- Episode 0
- Sesong 2016
- 15 min
- 0+
- Sesong 2016
- Episode 0: Håøya i Oslofjorden
Håøya i indre Oslofjord er rik på historie. På 50- og 60-tallet reiste tusenvis av ferierende hit for å telte, bade og grille. Blant sommergjestene denne gangen er bonden Helge. Han og familien driver kafé og lager chevre på håndmelket geitemelk.
Om serien: I dette programmet får du se korte dokumentarer om folk og steder i Norge. Her får du se hverdagen til vanlige nordmenn, som har yrker som børsemakere, stifinnere og fiskere. Vi besøker også kjente hendelser, som dyrsku'n i Seljord.
- Sjangere
- Dokumentar
Kommende episode
Sesong 2014
Gjesteloftet på Stiklestad
Episode 0
13 minStiklestad er kjent for slaget i 1030 og Spelet om Heilag Olav. Nå bygges et nytt hus på museumsområdet, et gjesteloft i middelalderstil som skal benyttes til å formidle historien etter 1030.
Stiklestad er kjent for slaget i 1030 og Spelet om Heilag Olav. Nå bygges et nytt hus på museumsområdet, et gjesteloft i middelalderstil som skal benyttes til å formidle historien etter 1030.
Fuglefolket i Utsira
Episode 0
15 minUte i havet vest for Haugesund ligger Utsira, et perfekt sted for mellomlanding for trekkfugler på vandring. Her finnes hundrevis av fuglearter, og flere av dem er svært sjeldne. Dermed er Utsira også et mekka for fuglefolket.
Ute i havet vest for Haugesund ligger Utsira, et perfekt sted for mellomlanding for trekkfugler på vandring. Her finnes hundrevis av fuglearter, og flere av dem er svært sjeldne. Dermed er Utsira også et mekka for fuglefolket.
Håøya i Oslofjorden
Episode 0
15 minHåøya i indre Oslofjord er rik på historie. På 50- og 60-tallet reiste tusenvis av ferierende hit for å telte, bade og grille. Blant sommergjestene denne gangen er bonden Helge. Han og familien driver kafé og lager chevre på håndmelket geitemelk.
Håøya i indre Oslofjord er rik på historie. På 50- og 60-tallet reiste tusenvis av ferierende hit for å telte, bade og grille. Blant sommergjestene denne gangen er bonden Helge. Han og familien driver kafé og lager chevre på håndmelket geitemelk.