
Scandinavian Cooking
- Livsstil
- 2011
- Episode 7
- Sesong 1
- 23 min
- 0+
- Sesong 1
- Episode 7: Arctic cuisine
Andreas tar oss med til Svalbard i det høye nord, og lager stekt kjøtt med vodka og pepper.
Om serien: Natur, kultur og mat forenes når Andreas Viestad og Tina Nordström drar Norge og Sverige rundt for å lage mat.
- Medvirkende
- Andreas Viestad, Tina Nordström
- Sjangere
- Livsstil, Underholdning, Matlaging
Midsummernights cream
Episode 1
23 minVi blir med Tina Nordström til Dalarna for å feire Sankt Hans, hvor sild, laks og snaps spiller en sentral rolle.
Vi blir med Tina Nordström til Dalarna for å feire Sankt Hans, hvor sild, laks og snaps spiller en sentral rolle.
Early noble harvest
Episode 2
23 minNatur, kultur og mat forenes når Andreas Viestad og Tina Nordström drar Norge og Sverige rundt for å lage mat.
Natur, kultur og mat forenes når Andreas Viestad og Tina Nordström drar Norge og Sverige rundt for å lage mat.
Queen of the rivers
Episode 3
23 minAndreas Viestad besøker alle fiskeres drøm, lakseelven Namsen i Trøndelag, og tilbereder lakseretter langs den vakre elven.
Andreas Viestad besøker alle fiskeres drøm, lakseelven Namsen i Trøndelag, og tilbereder lakseretter langs den vakre elven.
Wild west cooking
Episode 4
23 minTina Nordström rider opp i fjellheimen i Härjedalen, og ved et seter i Vemdalen møter hun Margareta som lager en tradisjonell mykost lagd på melk fra fjellbeitende kuer.
Tina Nordström rider opp i fjellheimen i Härjedalen, og ved et seter i Vemdalen møter hun Margareta som lager en tradisjonell mykost lagd på melk fra fjellbeitende kuer.
Royal Swedish meatballs
Episode 5
23 minTina tar oss med til byen som flyter på vannet, Stockholm, og serverer oss sin favoritt: svenske kjøttboller!
Tina tar oss med til byen som flyter på vannet, Stockholm, og serverer oss sin favoritt: svenske kjøttboller!
Royal white halibut
Episode 6
23 minAndreas Vestad tar oss med til Alta i Finnmark hvor han prøver fiskelykken. Torsk om bord på fiskeskuta og bakt kveite tilberedt i sanden på stranden står på dagens meny.
Andreas Vestad tar oss med til Alta i Finnmark hvor han prøver fiskelykken. Torsk om bord på fiskeskuta og bakt kveite tilberedt i sanden på stranden står på dagens meny.
Arctic cuisine
Episode 7
23 minAndreas tar oss med til Svalbard i det høye nord, og lager stekt kjøtt med vodka og pepper.
Andreas tar oss med til Svalbard i det høye nord, og lager stekt kjøtt med vodka og pepper.
Deep dining
Episode 8
23 minTina besøker den svenske skjærgårdsidyllen på Vestkysten, og lager innovative skalldyrsretter blant kobber og skjær.
Tina besøker den svenske skjærgårdsidyllen på Vestkysten, og lager innovative skalldyrsretter blant kobber og skjær.
Balancing act
Episode 9
23 minAndreas tar turen Rogaland og helt til toppen av Prekestolen, regionens stolthet. Brislingsardin står på dagens meny, en salat med krutonger og brisling.
Andreas tar turen Rogaland og helt til toppen av Prekestolen, regionens stolthet. Brislingsardin står på dagens meny, en salat med krutonger og brisling.
Fish capital
Episode 10
23 minTina tar oss til Sveriges «framsida», som gøteborgerne sier om sin egen by. Her lager hun blant annet rekecoctail, fersk torsk og svisker med krem.
Tina tar oss til Sveriges «framsida», som gøteborgerne sier om sin egen by. Her lager hun blant annet rekecoctail, fersk torsk og svisker med krem.