
Joars Jakt og Villmat
- Matlaging
- 2025
- Episode 1
- Sesong 1
- 30 min
- Sesong 1
- Episode 1: Kremet rypesuppe
Vi er på fjellstølen til Joar i Hafslo, hvor vi skal lage en nydelig kremet rypesuppe av rypene vi brakte hjem dagen før. De serveres med selvplukkede kantareller og tyttebær. Dette er en rett man like godt kan lage ute på bålet..
Om serien: Joar Søhoel er en lidenskapelig jeger og kokk. Han ønsker å inspirere deg til å dra ut på tur og utnytte alle de fantastiske ressursene vi har rundt oss. Her viser han oss hvordan vi kan benytte de fantastiske råvarene vi har i naturen.
- Sjangere
- Matlaging, Fritid, Natur
- Tilgjengelig
- Tilgjengelig til mandag 8 september 08:00
Kremet rypesuppe
Episode 1
30 minTilgjengelig til mandag 8 september 08:00Vi er på fjellstølen til Joar i Hafslo, hvor vi skal lage en nydelig kremet rypesuppe av rypene vi brakte hjem dagen før. De serveres med selvplukkede kantareller og tyttebær. Dette er en rett man like godt kan lage ute på bålet..
Vi er på fjellstølen til Joar i Hafslo, hvor vi skal lage en nydelig kremet rypesuppe av rypene vi brakte hjem dagen før. De serveres med selvplukkede kantareller og tyttebær. Dette er en rett man like godt kan lage ute på bålet..
Torsk og skalldyrsuppe
Episode 2
30 minTilgjengelig til torsdag 11 september 16:00Joar Søhoel er en lidenskapelig jeger, kokk og driver av Jakt- og Viltmatkanalen. Han brenner for å inspirere deg til å bruke de fantastiske ressursene vi har rundt oss, og viser oss hvordan vi kan benytte de fantastiske råvarene vi har i naturen.
Joar Søhoel er en lidenskapelig jeger, kokk og driver av Jakt- og Viltmatkanalen. Han brenner for å inspirere deg til å bruke de fantastiske ressursene vi har rundt oss, og viser oss hvordan vi kan benytte de fantastiske råvarene vi har i naturen.