
Tucci in Italy
- Dokumentar
- 2025
- Episode 2
- Sesong 1
- 1 t
- 10+
- 8.1
- Sesong 1
- Episode 2: Lombardy
Stanley Tucci mener at den beste måten å forstå et land på er gjennom maten. Ingen steder er dette mer sant enn i Italia, der pastaens form og sausen du serverer den med, har en direkte forbindelse til landets historie.
Om serien: Stanley Tucci mener at den beste måten å forstå et land på er gjennom maten. Ingen steder er dette mer sant enn i Italia, der pastaens form og sausen du serverer den med, har en direkte forbindelse til landets historie.
- Sjangere
- Dokumentar
Kommende episode
Sesong 1, Episode 4
Trentino-Alto Adige
Episode 3
1 tTilgjengelig til lørdag 14 juni 19:00Stanley ser på hvordan grensekonflikt har satt sitt preg på den kulinariske identiteten i Trentino-Alto Adige-regionen. Han prøver en uventet deilig høysuppe, spiser polenta ved bakken og drar på fluefiske i en vakker isbre-elv.
Stanley ser på hvordan grensekonflikt har satt sitt preg på den kulinariske identiteten i Trentino-Alto Adige-regionen. Han prøver en uventet deilig høysuppe, spiser polenta ved bakken og drar på fluefiske i en vakker isbre-elv.
Abruzzo
Episode 4
1 tTilgjengelig til lørdag 21 juniStanley reiser rett øst for Roma, og ser på hvordan Abruzzos tøffe landskap påvirker lokal mat og kultur. Han drar blant annet til et saueområde der han lager fårekjøtt på en tradisjonell grill.
Stanley reiser rett øst for Roma, og ser på hvordan Abruzzos tøffe landskap påvirker lokal mat og kultur. Han drar blant annet til et saueområde der han lager fårekjøtt på en tradisjonell grill.
Lazio
Episode 5
1 tTilgjengelig til lørdag 28 juniStanley besøker Lazio for å se på det komplekse forholdet mellom den store oldtidsbyen og landsbygda. Her står enkle ingredienser i fokus, og Stanley får smake autentisk romersk pizza, deilig porchetta fra Ariccia, rustikk fiskesuppe og mørt vårlam.
Stanley besøker Lazio for å se på det komplekse forholdet mellom den store oldtidsbyen og landsbygda. Her står enkle ingredienser i fokus, og Stanley får smake autentisk romersk pizza, deilig porchetta fra Ariccia, rustikk fiskesuppe og mørt vårlam.