
Inside the Factory
- Forbruker
- 2023
- Episode 5
- Sesong 7
- 1 t
- 7.8
- Sesong 7
- Episode 5: Pork Pies
I dette populære programmet besøker Gregg Wallace en rekke ulike fabrikker. Denne gangen følger han produksjonen av poor pie ved Vale of Mowbray i Northallerton.
Om serien: Hvordan er det mulig å produsere 100 tonn ost og 12 millioner brød om dagen? Her får vi en unik innsikt bak kulissene i Storbritannias største matfabrikker, og finner vi ut hvordan noen av våre mest elskede matvarer blir laget.
- Sjangere
- Forbruker, Dokumentar
- Tilgjengelig
- Tilgjengelig til onsdag 14 mai
Kommende episode
Sesong 7, Episode 3
Diggers
Episode 1
1 tTilgjengelig til torsdag 8 mai 10:10Denne gangen får Gregg Wallace og Cherry Healey unik tilgang til en fabrikk som lager så mye som hundre ikoniske gule gravemaskiner hver eneste dag. Som gutt elsket Gregg å leke med gravemaskiner, så dette blir en spesiell opplevelse for ham.
Denne gangen får Gregg Wallace og Cherry Healey unik tilgang til en fabrikk som lager så mye som hundre ikoniske gule gravemaskiner hver eneste dag. Som gutt elsket Gregg å leke med gravemaskiner, så dette blir en spesiell opplevelse for ham.
Trains
Episode 2
1 tTilgjengelig til fredag 9 mai 09:35Temaet denne gangen er tog. Gregg får vite hvordan man lager det ultimate toget, et stort femvogns elektrisk tog på 187 tonn. Cherry besøker en anleggsplass for det nye HS2-hurtigtoget.
Temaet denne gangen er tog. Gregg får vite hvordan man lager det ultimate toget, et stort femvogns elektrisk tog på 187 tonn. Cherry besøker en anleggsplass for det nye HS2-hurtigtoget.
Buses
Episode 3
1 t 10 minTilgjengelig til mandag 12 maiDen røde dobbeltdekkerbussen er verdenskjent, og disse bussene transporterer millioner av passasjerer i London hver dag. Vi blir med når Gregg Wallace får besøke en bussfabrikk i Scarborough i Yorkshire.
Den røde dobbeltdekkerbussen er verdenskjent, og disse bussene transporterer millioner av passasjerer i London hver dag. Vi blir med når Gregg Wallace får besøke en bussfabrikk i Scarborough i Yorkshire.
Jaffa Cakes
Episode 4
1 tTilgjengelig til tirsdag 13 maiGregg Wallace besøker en fabrikk i Manchester som lager seks millioner Jaffa-kaker hver dag. McVities har laget disse småkakene her siden 1927.
Gregg Wallace besøker en fabrikk i Manchester som lager seks millioner Jaffa-kaker hver dag. McVities har laget disse småkakene her siden 1927.
Pork Pies
Episode 5
1 tTilgjengelig til onsdag 14 maiI dette populære programmet besøker Gregg Wallace en rekke ulike fabrikker. Denne gangen følger han produksjonen av poor pie ved Vale of Mowbray i Northallerton.
I dette populære programmet besøker Gregg Wallace en rekke ulike fabrikker. Denne gangen følger han produksjonen av poor pie ved Vale of Mowbray i Northallerton.
Crumpets
Episode 6
1 t 5 minTilgjengelig til torsdag 15 maiGregg Wallace og Cherry Healey finner ut hvordan den britiske godsaken crumpets lages. De besøker en fabrikk som produserer 432 millioner stykker hvert år.
Gregg Wallace og Cherry Healey finner ut hvordan den britiske godsaken crumpets lages. De besøker en fabrikk som produserer 432 millioner stykker hvert år.
Vegan Sausages
Episode 7
1 t 5 minTilgjengelig til fredag 16 maiGregg Wallace besøker et Yorkshire-team som produserer opptil 90 000 veganske pølser om dagen, mens historikeren Ruth Goodman avdekker de grønne skuddene til vegetarbevegelsen i Storbritannia.
Gregg Wallace besøker et Yorkshire-team som produserer opptil 90 000 veganske pølser om dagen, mens historikeren Ruth Goodman avdekker de grønne skuddene til vegetarbevegelsen i Storbritannia.
Rice Pudding
Episode 8
1 t 5 minTilgjengelig til mandag 19 maiGregg Wallace besøker Ambrosia-fabrikken i Lifton for å finne ut hvordan de lager 360 000 rispuddinger hver dag. Cherry Healey er i Po-dalen i Italia for å finne ut hvordan ferskvann fra Alpene brukes til å dyrke mer enn en million tonn ris hvert år.
Gregg Wallace besøker Ambrosia-fabrikken i Lifton for å finne ut hvordan de lager 360 000 rispuddinger hver dag. Cherry Healey er i Po-dalen i Italia for å finne ut hvordan ferskvann fra Alpene brukes til å dyrke mer enn en million tonn ris hvert år.
Polo Mints
Episode 9
1 tTilgjengelig til tirsdag 20 maiGregg Wallace besøker en fabrikk med mentolduft. I Storbritannia forbruker de rundt 19 000 tonn mints hvert år, og Polos-fabrikken i York produserer 32 millioner av dem hver eneste dag. De har laget disse små underverkene siden 1948.
Gregg Wallace besøker en fabrikk med mentolduft. I Storbritannia forbruker de rundt 19 000 tonn mints hvert år, og Polos-fabrikken i York produserer 32 millioner av dem hver eneste dag. De har laget disse små underverkene siden 1948.