
Zero Waste Chef
- Dokumentar
- 2022
- Episode 3
- Sesong 2
- 45 min
- 7+
- Sesong 2
- Episode 3: Serbia
Diego besøker Belgrade for å møte Vanja Puškar, kjøkkensjefen på New Balkan Cuisine, som viser ham betydningen av å være en aktiv del av en bikube.
Om serien: Et eventyr gjennom Europa med Michelin-kokker som lager mat under filosofien om null avfall. Diego, en ung miljøforkjemper, blir involvert i prosjekter som sikter etter å endre matindustrien, og lærer oppskrifter på å minimere avfall.
- Medvirkende
- Diego García Vega
- Regissør
- Javier Llanos
- Sjangere
- Dokumentar, Reality
Spain
Episode 1
44 minPepe Solla, som leder Michelin-restauranten Casa Solla, viser Diego betydningen av å ta vare på sjømat fra starten av, med hensynsfulle fiskemetoder.
Pepe Solla, som leder Michelin-restauranten Casa Solla, viser Diego betydningen av å ta vare på sjømat fra starten av, med hensynsfulle fiskemetoder.
Croatia
Episode 2
41 minEn oppdagelsesreise med adriatiske skatter sammen med Ana Grgic, kjøkkensjef på det legendariske Esplanade Hotel i Zagreb. Diego besøker flere prosjekter som prøver å balansere det marine økosystemet.
En oppdagelsesreise med adriatiske skatter sammen med Ana Grgic, kjøkkensjef på det legendariske Esplanade Hotel i Zagreb. Diego besøker flere prosjekter som prøver å balansere det marine økosystemet.
Serbia
Episode 3
45 minDiego besøker Belgrade for å møte Vanja Puškar, kjøkkensjefen på New Balkan Cuisine, som viser ham betydningen av å være en aktiv del av en bikube.
Diego besøker Belgrade for å møte Vanja Puškar, kjøkkensjefen på New Balkan Cuisine, som viser ham betydningen av å være en aktiv del av en bikube.
Romania
Episode 4
43 minRomanias første Michelin-kjøkkensjef, Bogdan Danila, guider Diego gjennom vakre Transylvania. Lokale ingredienser og småskala jordbruk i et land som sliter med intensivt jordbruk.
Romanias første Michelin-kjøkkensjef, Bogdan Danila, guider Diego gjennom vakre Transylvania. Lokale ingredienser og småskala jordbruk i et land som sliter med intensivt jordbruk.
Slovakia
Episode 5
42 minÅrets kjøkkensjef i Slovakia 2022, Jozef Breza, viser Diego hvordan det er mulig å ha en selvberget restaurant, som produserer sin egen energi og mat.
Årets kjøkkensjef i Slovakia 2022, Jozef Breza, viser Diego hvordan det er mulig å ha en selvberget restaurant, som produserer sin egen energi og mat.
Slovenia
Episode 6
43 min«Bærekraftig« og «økologisk» lokker kunder nå for tiden. Men hva ligger bak? Diego besøker verdens grønneste land for å finne svaret, med et stopp på Hisa Franko, restauranten til Michelin-kjøkkensjefen Ana Ros.
«Bærekraftig« og «økologisk» lokker kunder nå for tiden. Men hva ligger bak? Diego besøker verdens grønneste land for å finne svaret, med et stopp på Hisa Franko, restauranten til Michelin-kjøkkensjefen Ana Ros.
Bulgaria
Episode 10
42 minDiego reiser til fermenteringens vugge. I et slitent område av Bulgaria skal den berømte kjøkkensjefen Filip Zahariev vise oss hvordan livet blir til og hvilke ingredienser som kreves for at det skal blomstre igjen.
Diego reiser til fermenteringens vugge. I et slitent område av Bulgaria skal den berømte kjøkkensjefen Filip Zahariev vise oss hvordan livet blir til og hvilke ingredienser som kreves for at det skal blomstre igjen.
Iceland
Episode 11
45 minIsland har begynt å bruke vulkanene sine for å fremstille ren energi. En dødelig trussel har blitt en viktig ressurs. Kokken Gisli Matt har bygget en restaurant på vulkanasken som utslettet byen hans for bare femti år siden.
Island har begynt å bruke vulkanene sine for å fremstille ren energi. En dødelig trussel har blitt en viktig ressurs. Kokken Gisli Matt har bygget en restaurant på vulkanasken som utslettet byen hans for bare femti år siden.
Finland
Episode 12
43 minLivet ved den nordlige polarsirkelen har tilpasset seg de ekstreme forholdene som begraver naturen og dets ressurser under is og snø. Kokken Albert Franch utvinner smakene fra dette ressursfattige området høyest oppe på planeten vår: Nordpolen.
Livet ved den nordlige polarsirkelen har tilpasset seg de ekstreme forholdene som begraver naturen og dets ressurser under is og snø. Kokken Albert Franch utvinner smakene fra dette ressursfattige området høyest oppe på planeten vår: Nordpolen.