
Sørsamisk mat på menyen
- Matlaging
- 2021
- Episode 5
- Sesong 1
- 30 min
- Sesong 1
- Episode 5: Sørsamisk mat på menyen
Vi blir bedre kjent med gjestene Anne-Lise og Nils Bendik Dunfjeld. Sammen med kokk Lars Erik Vesterdal lager de Gurpie, eller fjellbiff. Dette er en tradisjonell rett der kvernet kjøtt blir pakket inn i magefett og deretter stekt.
Om serien: Lars Erik Vesterdal og Robert Mære tar oss med på en kulinarisk reise i den sørsamiske maten. Her står det mye godt på menyen!
- Sjangere
- Matlaging, Utdannelse
- Tilgjengelig
- Tilgjengelig til tirsdag 21 oktober 20:00
Kommende episode
Sesong 1, Episode 5
Sørsamisk mat på menyen
Episode 4
30 minTilgjengelig til søndag 19 oktober 20:00I denne episoden av sørsamisk mat på menyen er det mat og samisk musikk i skjønn forening. Frode Fjellheim står for det musikalske, mens Lars Erik Vesterdal har med seg sin gode venn og matentusiast Robert Mære.
I denne episoden av sørsamisk mat på menyen er det mat og samisk musikk i skjønn forening. Frode Fjellheim står for det musikalske, mens Lars Erik Vesterdal har med seg sin gode venn og matentusiast Robert Mære.
Sørsamisk mat på menyen
Episode 5
30 minTilgjengelig til tirsdag 21 oktober 20:00Vi blir bedre kjent med gjestene Anne-Lise og Nils Bendik Dunfjeld. Sammen med kokk Lars Erik Vesterdal lager de Gurpie, eller fjellbiff. Dette er en tradisjonell rett der kvernet kjøtt blir pakket inn i magefett og deretter stekt.
Vi blir bedre kjent med gjestene Anne-Lise og Nils Bendik Dunfjeld. Sammen med kokk Lars Erik Vesterdal lager de Gurpie, eller fjellbiff. Dette er en tradisjonell rett der kvernet kjøtt blir pakket inn i magefett og deretter stekt.