
Naboens bord
- Matlaging
- 2023
- Episode 0
- Sesong 2023
- 35 min
- 0+
- Sesong 2023
- Episode 0: Gallilea i Israel
Denne gangen setter vi oss til bords i Gallilea i Israel og blir kjent med vanlige folk.
Om serien: En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
- Sjangere
- Matlaging, Reise
- Tilgjengelig
- Tilgjengelig til onsdag 7 mai 04:00
Kommende episode
Sesong 2024
Korfu i Hellas
Episode 277
35 minTilgjengelig til lørdag 10 maiEn kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Sør-Albania
Episode 279
35 minTilgjengelig til mandag 5 mai 04:00En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Ötztal i Østerrike
Episode 0
35 minTilgjengelig til onsdag 14 maiEn kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Devon i England
Episode 0
35 minTilgjengelig til fredag 16 maiEn gang i året dreier alt seg om epler for den veganske familien Thomson i Devon. De mange gamle sortene, som eplecrumble eller eplesider, egner seg spesielt godt til desserter som Eple Charlotte eller epleblondies.
En gang i året dreier alt seg om epler for den veganske familien Thomson i Devon. De mange gamle sortene, som eplecrumble eller eplesider, egner seg spesielt godt til desserter som Eple Charlotte eller epleblondies.
Karst i Italia
Episode 0
35 minTilgjengelig til tirsdag 6 mai 04:00En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Gallilea i Israel
Episode 0
35 minTilgjengelig til onsdag 7 mai 04:00Denne gangen setter vi oss til bords i Gallilea i Israel og blir kjent med vanlige folk.
Denne gangen setter vi oss til bords i Gallilea i Israel og blir kjent med vanlige folk.
Rozovadalen i Bulgaria
Episode 0
35 minTilgjengelig til torsdag 8 mai 04:00En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
Færøyene
Episode 0
35 minTilgjengelig til mandag 12 maiEn kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.