
Naboens bord
- Matlaging
- 1 sesong
- 0 episoder
En kulinarisk guide gjennom røttene til europeisk mat, i landlige områder hvor tradisjonell mat fortsatt tilberedes og nytes i dag. Blir med på en reise med gastronomisk oppdagelser utover beitemarkene og åkrene.
- Regissør
- Elke Sasse
- Sjangere
- Matlaging, Reise
Kommende episode
San Sebastian i Spania
San Sebastian i Spania
Episode 0
35 minTilgjengelig til fredag 14 november 08:30De kulinariske kunstverkene pintxos er et varemerke for den baskiske kystbyen San Sebastián. Det er ikke bare barene som konkurrerer om hvem som lager den beste pintxoen - også Mari Arocena og Raúl Calvo vil prøve seg i konkurransen.
De kulinariske kunstverkene pintxos er et varemerke for den baskiske kystbyen San Sebastián. Det er ikke bare barene som konkurrerer om hvem som lager den beste pintxoen - også Mari Arocena og Raúl Calvo vil prøve seg i konkurransen.
Mittelfranken i Tyskland
Episode 0
35 minTilgjengelig til lørdag 15 novemberClaudia Dollinger har en gård i nærheten av Nürnberg, og er medlem av et solidarisk landbruksnettverk. Claudia og vennene hennes har begynt med melkesyrefermentering, en gammel metode for konservering av mat.
Claudia Dollinger har en gård i nærheten av Nürnberg, og er medlem av et solidarisk landbruksnettverk. Claudia og vennene hennes har begynt med melkesyrefermentering, en gammel metode for konservering av mat.
Tahiti
Episode 0
35 minTilgjengelig til søndag 16 novemberTahiti er et sydhavsparadis der nesten alt vokser, men likevel tyr mange polynesiere til importerte varer. Monia Temaurioraa mener at sykdommene kom med supermarkedet. Hun selger syltede grønnsaker og lager sunn mat.
Tahiti er et sydhavsparadis der nesten alt vokser, men likevel tyr mange polynesiere til importerte varer. Monia Temaurioraa mener at sykdommene kom med supermarkedet. Hun selger syltede grønnsaker og lager sunn mat.
Færøyene
Episode 0
35 minTilgjengelig til mandag 17 novemberAnna og Óli Rubeksen kombinerer den tradisjonelle maten fra Færøyene i Nord-Atlanteren med moderne innslag og skaper nye retter. De driver gården som en bigeskjeft og bruker det som den karrige vegetasjonen i hjemlandet har å tilby.
Anna og Óli Rubeksen kombinerer den tradisjonelle maten fra Færøyene i Nord-Atlanteren med moderne innslag og skaper nye retter. De driver gården som en bigeskjeft og bruker det som den karrige vegetasjonen i hjemlandet har å tilby.
Kapp Bon i Tunisia
Episode 0
35 minTilgjengelig til tirsdag 18 novemberI april begynner Fatma Makhlouf og familien hennes å plukke blomstene på pomeranstreet. Frukten av det bitre appelsintreet er uegnet til menneskeføde, men de velduftende blomstene brukes til å lage appelsinblomstvann og parfyme.
I april begynner Fatma Makhlouf og familien hennes å plukke blomstene på pomeranstreet. Frukten av det bitre appelsintreet er uegnet til menneskeføde, men de velduftende blomstene brukes til å lage appelsinblomstvann og parfyme.
Ötztal i Østerrike
Episode 0
35 minTilgjengelig til onsdag 19 novemberTiroler Grauvieh er en hardfør storferase som har blitt perfekt tilpasset til miljøet i de tyrolske fjellene over tusener av år. Hausegger-familien bruker melken fra disse alpekyrne til å tilberede tradisjonelle retter.
Tiroler Grauvieh er en hardfør storferase som har blitt perfekt tilpasset til miljøet i de tyrolske fjellene over tusener av år. Hausegger-familien bruker melken fra disse alpekyrne til å tilberede tradisjonelle retter.
Lofoten
Episode 0
35 minTilgjengelig til torsdag 20 novemberMellom januar og april dreier alt i Lofoten seg om vintertorsken. Dette er den eneste tiden skreien kan fiskes utenfor den øygruppa. Jan-Ivar Pettersen er ute der de største stimene ferdes.
Mellom januar og april dreier alt i Lofoten seg om vintertorsken. Dette er den eneste tiden skreien kan fiskes utenfor den øygruppa. Jan-Ivar Pettersen er ute der de største stimene ferdes.
Devon i England
Episode 0
35 minTilgjengelig til fredag 21 novemberEn gang i året dreier alt seg om epler for den veganske familien Thomson i Devon. De mange gamle sortene, som eplecrumble eller eplesider, egner seg spesielt godt til desserter som Eple Charlotte eller epleblondies.
En gang i året dreier alt seg om epler for den veganske familien Thomson i Devon. De mange gamle sortene, som eplecrumble eller eplesider, egner seg spesielt godt til desserter som Eple Charlotte eller epleblondies.
Korfu i Hellas
Episode 0
35 minTilgjengelig til lørdag 22 novemberKorfu regnes som en av Hellas' grønneste øyer. Ikke overraskende trives også kumquats der. Sitrusfruktene, som stammer fra Asia, har blitt dyrket nord på øya siden midten av 1920-tallet.
Korfu regnes som en av Hellas' grønneste øyer. Ikke overraskende trives også kumquats der. Sitrusfruktene, som stammer fra Asia, har blitt dyrket nord på øya siden midten av 1920-tallet.
Steiermark i Østerrike
Episode 0
35 minTilgjengelig til søndag 23 novemberHos Ulli og Scott Klein dreier alt seg om grønnsaker og blomster fra morgen til kveld. På knapt to hektar land vokser 80 grønnsakstyper og nesten 300 forskjellige plantesorter. Ulli kommer fra Østerrike og Scott kommer fra Amerika.
Hos Ulli og Scott Klein dreier alt seg om grønnsaker og blomster fra morgen til kveld. På knapt to hektar land vokser 80 grønnsakstyper og nesten 300 forskjellige plantesorter. Ulli kommer fra Østerrike og Scott kommer fra Amerika.