
Idas fristelser
- Matlaging
- 2019
- Episode 14
- Sesong 2
- 35 min
- 12+
- Sesong 2
- Episode 14: Idas fristelser
Siden det er sosialt uakseptabelt å slurpe i seg flytende karamell rett fra gryta, vil Ida nå gi deg mulighet til å få i seg mest mulig av denne smør-, sukker- og fløyteblandingen på en lur måte.
Om serien: Bli med inn i Hele Norge baker-vinneren Ida Gran-Jansens bakeunivers. Kreative smaksopplevelser i lekker innpakning og gamle klassikere i ny drakt er stikkord når Ida inviterer kjente bakere og gode venner inn på sitt kjøkken.
- Sjangere
- Matlaging
- Tilgjengelig
- Tilgjengelig til søndag 11 mai 02:55
Kommende episode
Sesong 3, Episode 1
Idas fristelser
Episode 14
35 minTilgjengelig til søndag 11 mai 02:55Siden det er sosialt uakseptabelt å slurpe i seg flytende karamell rett fra gryta, vil Ida nå gi deg mulighet til å få i seg mest mulig av denne smør-, sukker- og fløyteblandingen på en lur måte.
Siden det er sosialt uakseptabelt å slurpe i seg flytende karamell rett fra gryta, vil Ida nå gi deg mulighet til å få i seg mest mulig av denne smør-, sukker- og fløyteblandingen på en lur måte.
Idas fristelser
Episode 15
30 minTilgjengelig til søndag 11 mai 03:25Ida får besøk av Josefine Andrén fra Funky Fresh Foods, og Josefine skal lære Ida å lage Raw food, sunn konfekt som kun består nøtter, olje og frukt.
Ida får besøk av Josefine Andrén fra Funky Fresh Foods, og Josefine skal lære Ida å lage Raw food, sunn konfekt som kun består nøtter, olje og frukt.
Idas fristelser
Episode 16
38 minTilgjengelig til søndag 11 mai 04:00En hellig gral innen bakeverdenen er kunsten å lage butterdeig, og de nydelige bakstene som kommer ut av denne. Nå skal Ida lære deg hvordan du lager croissanter, wienerbrød og Pain au Chocolat.
En hellig gral innen bakeverdenen er kunsten å lage butterdeig, og de nydelige bakstene som kommer ut av denne. Nå skal Ida lære deg hvordan du lager croissanter, wienerbrød og Pain au Chocolat.
Idas fristelser
Episode 19
38 minTilgjengelig til i morgen 04:00Enhver hobbykokk som har lyst til å ta det et skritt lenger kan jo prøve seg på surdeigsbrød. Dette blir vitenskapelig, og for å vise vei har Ida invitert Emanuelle Rang, en av gründerene bak Åpent bakeri.
Enhver hobbykokk som har lyst til å ta det et skritt lenger kan jo prøve seg på surdeigsbrød. Dette blir vitenskapelig, og for å vise vei har Ida invitert Emanuelle Rang, en av gründerene bak Åpent bakeri.
Idas fristelser
Episode 20
38 minTilgjengelig til fredag 16 mai 04:00Ida steller i stand til barneselskap, og da er det duket for luftige skoleboller og mammas sjokoladekake - en såkalt sjokoladelangpanne dekorert for optimal barneglede.
Ida steller i stand til barneselskap, og da er det duket for luftige skoleboller og mammas sjokoladekake - en såkalt sjokoladelangpanne dekorert for optimal barneglede.