
Munter mat
- Matlaging
- 3 sesonger
- 0 episoder
- 0+
- 8.1
Matlagingsprogram med brødrene Adam og James Price som gir oss smaksprøver og favoritter med masse humor. Adam Price er manusforfatter, dramatiker, gastronom og matskribent. James Price er en musiker, komponist, gastronom og matskribent.
- Sjangere
- Matlaging
Kommende episode
Sesong 14, Episode 4
Klar som et egg!
Episode 1
30 minEgg Benedict og en vanedannende sufflé er bare to av de fantastiske rettene James og Adam tryller fram med egg fra egne høner.
Egg Benedict og en vanedannende sufflé er bare to av de fantastiske rettene James og Adam tryller fram med egg fra egne høner.
Den store burgerfesten
Episode 2
30 minEndelig byr James og Adam Price på et helt program viet burgeren, og med intet mindre enn fem ulike varianter som alle er like suverene.
Endelig byr James og Adam Price på et helt program viet burgeren, og med intet mindre enn fem ulike varianter som alle er like suverene.
YAMAS!
Episode 3
30 minDans, knuste tallerkner og en usedvanlig lekker meny hører med når brødrene Price tar imot en gresk, stor og sulten bryllupsfest.
Dans, knuste tallerkner og en usedvanlig lekker meny hører med når brødrene Price tar imot en gresk, stor og sulten bryllupsfest.
En nr. 17 med ekstra ost
Episode 4
30 minTilgjengelig til mandag 8 september 15:13Fra de tynne, enkle til de dype, dekadente, brødrene Price lager pizza for enhver smak, og de lager den fra bunnen.
Fra de tynne, enkle til de dype, dekadente, brødrene Price lager pizza for enhver smak, og de lager den fra bunnen.
Is med Price
Episode 5
30 minTilgjengelig til tirsdag 9 september 15:13Vi starter med to typer sorbet og arbeider oss gjennom isens vidunderlige verden av smaker og konsistenser.
Vi starter med to typer sorbet og arbeider oss gjennom isens vidunderlige verden av smaker og konsistenser.
Fiesta Mexicana
Episode 6
30 minTilgjengelig til onsdag 10 september 15:13Forberedelsene starter klokken fem med å grave en stor meksikansk underjordisk barbacoa, og fortsetter til solnedgang med å lage Chicken Mole, meksikansk ris, flautas, guacamole, pico de gallo og den herlige desserten Corn Husk Meringue.
Forberedelsene starter klokken fem med å grave en stor meksikansk underjordisk barbacoa, og fortsetter til solnedgang med å lage Chicken Mole, meksikansk ris, flautas, guacamole, pico de gallo og den herlige desserten Corn Husk Meringue.