
TUCCI IN ITALY
- Dokumentar
- 1 sesong
- 4 episoder
- 7+
- 8.1
Stanley Tucci mener at den beste måten å forstå et land på, er via maten. Og dette er spesielt sant i Italia, der formen på pastaen og sausen du serverer den med henger direkte sammen med identiteten din – og skiller de ulike regionene fra hverandre.
- Sjangere
- Dokumentar, Kultur
Kommende episode
Sesong 1, Episode 5
Abruzzo
Episode 4
42 minTilgjengelig til tirsdag 22 juliStanley oppdager uventede herligheter i Abruzzo, og lager fårekjøtt. Senere spiser han søndagslunsj med uventet fransk innflytelse før han oppdager den deilig søte opprinnelsen til konfetti.
Stanley oppdager uventede herligheter i Abruzzo, og lager fårekjøtt. Senere spiser han søndagslunsj med uventet fransk innflytelse før han oppdager den deilig søte opprinnelsen til konfetti.
Trentino-Alto Adige
Episode 3
42 minTilgjengelig til tirsdag 22 juliStanley ser på den kulinariske identiteten i Trentino-Alto Adige-regionen, og smaker høysuppe for første gang, står på ski, spiser polenta ved bakken og drar på fluefiske i en isbre-elv.
Stanley ser på den kulinariske identiteten i Trentino-Alto Adige-regionen, og smaker høysuppe for første gang, står på ski, spiser polenta ved bakken og drar på fluefiske i en isbre-elv.
Lombardy
Episode 2
42 minTilgjengelig til tirsdag 22 juliStanley ser på den fremovertenkende kokekunsten i Lombardia, og smaker på en futuristisk meny fra en romfarm, mat fra italienske servicestasjoner og prøver verdens dyreste ingredienser.
Stanley ser på den fremovertenkende kokekunsten i Lombardia, og smaker på en futuristisk meny fra en romfarm, mat fra italienske servicestasjoner og prøver verdens dyreste ingredienser.
Tuscany
Episode 1
42 minTilgjengelig til tirsdag 22 juliStanley ser på kokkekunsten i Toscana, spiser frokost i Firenze, møter cowboys og deltar på utefest i Palio i Siena.
Stanley ser på kokkekunsten i Toscana, spiser frokost i Firenze, møter cowboys og deltar på utefest i Palio i Siena.