
Inside the Factory
- Forbruker
- 2024
- Episode 4
- Sesong 8
- 1 t 5 min
- 7.8
- Sesong 8
- Episode 4: Stuffed Pasta
Gregg Wallace besøker Dell'Ugo-fabrikken i Hertfordshire for å finne ut hvordan de lager 500 millioner fylte pastaputer hvert år. Han følger produksjonen av krabbe- og krepseravioli, som er en av deres bestselgerne.
Om serien: Hvordan er det mulig å produsere 100 tonn ost og 12 millioner brød om dagen? Her får vi en unik innsikt bak kulissene i Storbritannias største matfabrikker, og finner vi ut hvordan noen av våre mest elskede matvarer blir laget.
- Regissør
- Duncan Thompson
- Sjangere
- Forbruker, Dokumentar
- Tilgjengelig
- Tilgjengelig til mandag 26 mai
Kommende episode
Sesong 8, Episode 2
Yorkshire Puddings
Episode 1
1 tTilgjengelig til onsdag 21 mai 09:45Vi blir med Gregg Wallace når han besøker en stor fabrikk i Hull som lager yorkshirepuddinger. Han ønsker å finne ut hvordan Aunt Bessie's klare å produsere utrolige 500 millioner yorkshirepuddinger i året.
Vi blir med Gregg Wallace når han besøker en stor fabrikk i Hull som lager yorkshirepuddinger. Han ønsker å finne ut hvordan Aunt Bessie's klare å produsere utrolige 500 millioner yorkshirepuddinger i året.
Jelly Beans
Episode 2
1 tTilgjengelig til torsdag 22 maiGregg Wallace utforsker denne gangen Jelly Bean-fabrikken i Dublin for å lære mer om den omfattende prosessen som kreves for å lage ti millioner fargerike små drops hver dag.
Gregg Wallace utforsker denne gangen Jelly Bean-fabrikken i Dublin for å lære mer om den omfattende prosessen som kreves for å lage ti millioner fargerike små drops hver dag.
Jeans
Episode 3
55 minTilgjengelig til fredag 23 maiGregg Wallace besøker to fabrikker, en i Italia og en i Wales, for å se nærmere på hvordan det walisiske jeansmerket Hiut lager buksene sine. Cherry Healey besøker en glidelåsfabrikk for å finne ut hvordan dette vanlige produktet lages.
Gregg Wallace besøker to fabrikker, en i Italia og en i Wales, for å se nærmere på hvordan det walisiske jeansmerket Hiut lager buksene sine. Cherry Healey besøker en glidelåsfabrikk for å finne ut hvordan dette vanlige produktet lages.
Stuffed Pasta
Episode 4
1 t 5 minTilgjengelig til mandag 26 maiGregg Wallace besøker Dell'Ugo-fabrikken i Hertfordshire for å finne ut hvordan de lager 500 millioner fylte pastaputer hvert år. Han følger produksjonen av krabbe- og krepseravioli, som er en av deres bestselgerne.
Gregg Wallace besøker Dell'Ugo-fabrikken i Hertfordshire for å finne ut hvordan de lager 500 millioner fylte pastaputer hvert år. Han følger produksjonen av krabbe- og krepseravioli, som er en av deres bestselgerne.
Stout
Episode 5
1 t 5 minTilgjengelig til tirsdag 27 maiGregg Wallace avslører hemmelighetene bak Guinness-bryggeriet i Dublin, og viser oss hvordan de lager to millioner liter irsk stout hver eneste dag. Cherry Healey besøker et vannbehandlingssenter.
Gregg Wallace avslører hemmelighetene bak Guinness-bryggeriet i Dublin, og viser oss hvordan de lager to millioner liter irsk stout hver eneste dag. Cherry Healey besøker et vannbehandlingssenter.
Badebomber
Episode 6
1 t 5 minTilgjengelig til onsdag 28 maiGregg Wallace besøker Lush-fabrikken i Dorset for å finne ut hvordan de produserer hele 14 millioner badebomber hvert år. Cherry Healey oppdager at et varmt bad kan være fordelaktig.
Gregg Wallace besøker Lush-fabrikken i Dorset for å finne ut hvordan de produserer hele 14 millioner badebomber hvert år. Cherry Healey oppdager at et varmt bad kan være fordelaktig.
Tepper
Episode 7
1 t 5 minTilgjengelig til torsdag 29 maiGregg Wallace utforsker denne gangen Axminster-fabrikken i Devon for å finne ut hvordan de lager 46 000 kvadratmeter med tepper hvert år.
Gregg Wallace utforsker denne gangen Axminster-fabrikken i Devon for å finne ut hvordan de lager 46 000 kvadratmeter med tepper hvert år.
Sjokoladebarer
Episode 8
1 tTilgjengelig til fredag 30 maiGregg Wallace besøker denne gangen en enorm fabrikk i York for å finne ut hvordan de produserer millioner av sjokoladebarer med bobler og peppermyntesmak hvert år.
Gregg Wallace besøker denne gangen en enorm fabrikk i York for å finne ut hvordan de produserer millioner av sjokoladebarer med bobler og peppermyntesmak hvert år.