
Inside the Factory
- Forbruker
- 2 sesonger
- 0 episoder
- 7.8
Hvordan er det mulig å produsere 100 tonn ost og 12 millioner brød om dagen? Her får vi en unik innsikt bak kulissene i Storbritannias største matfabrikker, og finner vi ut hvordan noen av våre mest elskede matvarer blir laget.
- Regissør
- Michael Rees
- Sjangere
- Forbruker, Dokumentar
Kommende episode
Sesong 8, Episode 2
Pork Pies
Episode 5
1 tTilgjengelig til i dag 09:45I dette populære programmet besøker Gregg Wallace en rekke ulike fabrikker. Denne gangen følger han produksjonen av poor pie ved Vale of Mowbray i Northallerton.
I dette populære programmet besøker Gregg Wallace en rekke ulike fabrikker. Denne gangen følger han produksjonen av poor pie ved Vale of Mowbray i Northallerton.
Crumpets
Episode 6
1 t 5 minTilgjengelig til i morgen 10:15Gregg Wallace og Cherry Healey finner ut hvordan den britiske godsaken crumpets lages. De besøker en fabrikk som produserer 432 millioner stykker hvert år.
Gregg Wallace og Cherry Healey finner ut hvordan den britiske godsaken crumpets lages. De besøker en fabrikk som produserer 432 millioner stykker hvert år.
Vegan Sausages
Episode 7
1 t 5 minTilgjengelig til fredag 16 mai 09:40Gregg Wallace besøker et Yorkshire-team som produserer opptil 90 000 veganske pølser om dagen, mens historikeren Ruth Goodman avdekker de grønne skuddene til vegetarbevegelsen i Storbritannia.
Gregg Wallace besøker et Yorkshire-team som produserer opptil 90 000 veganske pølser om dagen, mens historikeren Ruth Goodman avdekker de grønne skuddene til vegetarbevegelsen i Storbritannia.
Rice Pudding
Episode 8
1 t 5 minTilgjengelig til mandag 19 mai 09:40Gregg Wallace besøker Ambrosia-fabrikken i Lifton for å finne ut hvordan de lager 360 000 rispuddinger hver dag. Cherry Healey er i Po-dalen i Italia for å finne ut hvordan ferskvann fra Alpene brukes til å dyrke mer enn en million tonn ris hvert år.
Gregg Wallace besøker Ambrosia-fabrikken i Lifton for å finne ut hvordan de lager 360 000 rispuddinger hver dag. Cherry Healey er i Po-dalen i Italia for å finne ut hvordan ferskvann fra Alpene brukes til å dyrke mer enn en million tonn ris hvert år.
Polo Mints
Episode 9
1 tTilgjengelig til tirsdag 20 mai 09:35Gregg Wallace besøker en fabrikk med mentolduft. I Storbritannia forbruker de rundt 19 000 tonn mints hvert år, og Polos-fabrikken i York produserer 32 millioner av dem hver eneste dag. De har laget disse små underverkene siden 1948.
Gregg Wallace besøker en fabrikk med mentolduft. I Storbritannia forbruker de rundt 19 000 tonn mints hvert år, og Polos-fabrikken i York produserer 32 millioner av dem hver eneste dag. De har laget disse små underverkene siden 1948.