
Food Tech
- Matlaging
- 2010
- Episode 4
- Sesong 1
- 45 min
- 10+
- 8.0
- Sesong 1
- Episode 4: Mexican
Visste du at et esel er nøkkelen til en god tequila? Har du lurt på hvor mange ganger bønnene stekes i refried beans? Og hva har lydbølger med guacamole å gjøre?
Om serien: Nå kan du spore opprinnelsen til noen av favorittmatvarene dine. Programleder Bobby Bognar tar seerne med på en reise fra jord til bord for å vise dem hvordan noen av favorittmatvarene deres ble til.
- Sjangere
- Matlaging, Dokumentar, Reality
- Tilgjengelig
- Tilgjengelig til søndag 28 september
Kommende episode
Sesong 1, Episode 4
Lunch Box
Episode 3
45 minTilgjengelig til mandag 22 september 14:30Enten det er i parken eller på arbeidsplassen: vi elsker å spise matpakken vår! Har du lurt på hvorfor peanøttsmørbrødet blir sittende fast i toppen av ganen? Og visste du at babygulrøttene hadde vært lilla om det ikke var for nederlenderne?
Enten det er i parken eller på arbeidsplassen: vi elsker å spise matpakken vår! Har du lurt på hvorfor peanøttsmørbrødet blir sittende fast i toppen av ganen? Og visste du at babygulrøttene hadde vært lilla om det ikke var for nederlenderne?
Mexican
Episode 4
45 minTilgjengelig til søndag 28 septemberVisste du at et esel er nøkkelen til en god tequila? Har du lurt på hvor mange ganger bønnene stekes i refried beans? Og hva har lydbølger med guacamole å gjøre?
Visste du at et esel er nøkkelen til en god tequila? Har du lurt på hvor mange ganger bønnene stekes i refried beans? Og hva har lydbølger med guacamole å gjøre?
Southern Fried
Episode 5
45 minTilgjengelig til søndag 5 oktoberDet er lite som slår smaken av et fritystekt måltid fra sørstatene. I Alabama vasser Bobby blant 275.000 steinbit i fôringstiden, og lærer mer om hvordan hver fisk blir til filet i løpet av en time.
Det er lite som slår smaken av et fritystekt måltid fra sørstatene. I Alabama vasser Bobby blant 275.000 steinbit i fôringstiden, og lærer mer om hvordan hver fisk blir til filet i løpet av en time.