
Vesterdal
- Matlaging
- 2025
- Sesong 7
Om serien: Lars Erik Vesterdal fortsetter å briljere med nye retter laget på fantastiske råvarer fra norsk natur. Her er det mye å lære for de fleste, og kanskje blir du inspirert til å prøve noe nytt på kjøkkenet?
- Sjangere
- Matlaging, Utdannelse, Underholdning
Kommende episode
Sesong 7, Episode 3
Sprø laks med wasabimajo
Episode 1
30 minTilgjengelig til i morgen 06:30Anne Ovidie Hagerup eier laksefisket på Grande Gård, en tradisjonsrik gård som tar i mot hundrevis av fiskere hvert år. Denne humørsprederen tar med seg en laks hun har fisket selv, og sammen med Lars Erik lager hun fritert laks med wasabimajo.
Anne Ovidie Hagerup eier laksefisket på Grande Gård, en tradisjonsrik gård som tar i mot hundrevis av fiskere hvert år. Denne humørsprederen tar med seg en laks hun har fisket selv, og sammen med Lars Erik lager hun fritert laks med wasabimajo.
Butterdeigstoast med soppkrem og stracciatella
Episode 2
30 minTilgjengelig til søndag 2 november 11:30Lars Erik får besøk av Hege Kristin Kværnø Saugen, ordfører i Overhalla. Hun har med seg lokalprodusert stracciatella, og sammen med kantarell lager de en utsøkt butterdeigtoast.Vi får også høre litt om hvordan det er å være ordfører i Overhalla.
Lars Erik får besøk av Hege Kristin Kværnø Saugen, ordfører i Overhalla. Hun har med seg lokalprodusert stracciatella, og sammen med kantarell lager de en utsøkt butterdeigtoast.Vi får også høre litt om hvordan det er å være ordfører i Overhalla.
Potetnudler i kremet viltkraft
Episode 3
30 minTilgjengelig til fredag 7 novemberUkens gjest er Ole Anders Viken, daglig leder i Overhalla Klonavlssenter. Det er de som står bak utvikling, kvalitetssikring og produksjon av settepotet til hele landet. Sammen prøver de seg på en rett av norske poteter med asiatisk vri.
Ukens gjest er Ole Anders Viken, daglig leder i Overhalla Klonavlssenter. Det er de som står bak utvikling, kvalitetssikring og produksjon av settepotet til hele landet. Sammen prøver de seg på en rett av norske poteter med asiatisk vri.