
Vesterdal
- Matlaging
- 1 sesong
- 0 episoder
Lars Erik Vesterdal fortsetter å briljere med nye retter laget på fantastiske råvarer fra norsk natur. Her er det mye å lære for de fleste, og kanskje blir du inspirert til å prøve noe nytt på kjøkkenet?
- Sjangere
- Matlaging, Utdannelse, Underholdning
Sprø laks med wasabimajo
Episode 1
30 minTilgjengelig til onsdag 29 oktober 06:30Anne Ovidie Hagerup eier laksefisket på Grande Gård, en tradisjonsrik gård som tar i mot hundrevis av fiskere hvert år. Denne humørsprederen tar med seg en laks hun har fisket selv, og sammen med Lars Erik lager hun fritert laks med wasabimajo.
Anne Ovidie Hagerup eier laksefisket på Grande Gård, en tradisjonsrik gård som tar i mot hundrevis av fiskere hvert år. Denne humørsprederen tar med seg en laks hun har fisket selv, og sammen med Lars Erik lager hun fritert laks med wasabimajo.
Butterdeigstoast med soppkrem og stracciatella
Episode 2
30 minTilgjengelig til lørdag 1 november 14:30Lars Erik får besøk av Hege Kristin Kværnø Saugen, ordfører i Overhalla. Hun har med seg lokalprodusert stracciatella, og sammen med kantarell lager de en utsøkt butterdeigtoast.Vi får også høre litt om hvordan det er å være ordfører i Overhalla.
Lars Erik får besøk av Hege Kristin Kværnø Saugen, ordfører i Overhalla. Hun har med seg lokalprodusert stracciatella, og sammen med kantarell lager de en utsøkt butterdeigtoast.Vi får også høre litt om hvordan det er å være ordfører i Overhalla.