
Jamie Cooks the Mediterranean
- Matlaging
- 1 sesong
- 0 episoder
- 0+
Jamie Oliver er på reise i Middelhavsområdet på jakt etter tradisjonelle og nyskapende måter å lage mat på. I Hellas, Tunisia, Spania og Frankrike dykker han ned i de friske smakene og enkelheten i noen av verdens mest varierte kjøkken.
- Regissør
- Jamie Hammick
- Sjangere
- Matlaging, Miniserie, Reise
Kommende episode
Sesong 1, Episode 3
Greece
Episode 1
1 t 5 minTilgjengelig til søndag 21 september 10:10Jamie drar til Hellas, nærmere bestemt til øya Skopelos og Thessaloniki. Her lager han et røkt aubergineflatbrød og en sitrongrillet kylling med tzatziki og ris.
Jamie drar til Hellas, nærmere bestemt til øya Skopelos og Thessaloniki. Her lager han et røkt aubergineflatbrød og en sitrongrillet kylling med tzatziki og ris.
Tunisia
Episode 2
1 t 5 minTilgjengelig til søndag 21 september 11:15Jamie reiser til Tunisia for å møte tradisjonelle couscous-produsenter, og smake på deilig gatemat. Han blir invitert til å lage mat sammen med lokale kokker, og Jamie lar seg virkelig inspirere!
Jamie reiser til Tunisia for å møte tradisjonelle couscous-produsenter, og smake på deilig gatemat. Han blir invitert til å lage mat sammen med lokale kokker, og Jamie lar seg virkelig inspirere!
Spain
Episode 3
1 t 10 minTilgjengelig til lørdag 27 septemberJamie henter inspirasjon fra Spania når han disker opp med tapas, smakfulle risretter og spektakulær sjømat. Han lager en imponerende svinekotelett med paprika og aioli og utsøkt bruschetta av reker.
Jamie henter inspirasjon fra Spania når han disker opp med tapas, smakfulle risretter og spektakulær sjømat. Han lager en imponerende svinekotelett med paprika og aioli og utsøkt bruschetta av reker.
France
Episode 4
1 t 10 minTilgjengelig til lørdag 27 septemberInspirert av sjømat fra Marseille og smaksrike retter fra Provence, lager Jamie biff med pommes frites i Marseille-stil og en terte med squash, geitost og oliventapenade.
Inspirert av sjømat fra Marseille og smaksrike retter fra Provence, lager Jamie biff med pommes frites i Marseille-stil og en terte med squash, geitost og oliventapenade.