
Food Factory USA
- Matlaging
- 2014
- Episode 20
- Sesong 1
- 30 min
- 10+
- Sesong 1
- Episode 20: Chocolate Pretzels & Jam
Vi følger den utrolige produksjonen av Welch's Concords druesyltetøy, nyter noen utsøkte piroger og besøker den utrolige fabrikken som lager og pakker noen av verdens beste saltkringler med sjokoladetrekk.
Om serien: I denne serien skal vi ta en titt på matindustrien fra et annet perspektiv. Hver episode tar oss med bak kulissene, og gir oss et innblikk i hva slags ingredienser og teknikker som tas i bruk for at våre favorittretter skal bli produsert.
- Sjangere
- Matlaging, Dokumentar, Matlaging
- Tilgjengelig
- Tilgjengelig til søndag 9 november
Kommende episode
Sesong 1, Episode 18
Carrot Cake & Ice Cream
Episode 9
30 minTilgjengelig til søndag 9 novemberBudweiser's St. Louis-bryggeri, som har fått kallenavnet kongen av øl, forblir tro mot sine røtter, oppfinneren og den kryogene prosessoren bak Dippin' Dots, og i Escondido, California, bakes og fryses det daglig 80 000 kaker.
Budweiser's St. Louis-bryggeri, som har fått kallenavnet kongen av øl, forblir tro mot sine røtter, oppfinneren og den kryogene prosessoren bak Dippin' Dots, og i Escondido, California, bakes og fryses det daglig 80 000 kaker.
French Fries & Frozen Pizza
Episode 16
30 minTilgjengelig til søndag 26 oktober 04:30Vi følger den utrolige reisen til McDonald's pommes frites, og ser hva som kreves for å produsere store mengder Cracker Jack-popkorn.
Vi følger den utrolige reisen til McDonald's pommes frites, og ser hva som kreves for å produsere store mengder Cracker Jack-popkorn.
Turducken & Mustard
Episode 17
30 minTilgjengelig til søndag 26 oktober 05:00Vi får se hemmeligheten bak den mest solgte sennepen i USA og møter arbeiderne som setter sammen kombinasjonen av kalkun, kylling og and.
Vi får se hemmeligheten bak den mest solgte sennepen i USA og møter arbeiderne som setter sammen kombinasjonen av kalkun, kylling og and.
Jerky, Brownies & Sugar Cubes
Episode 18
33 minTilgjengelig til søndag 2 novemberVi får vite hvilket protein som foretrekkes av NASAs astronauter og ser hvordan store hauger med råsukker blir til Dominos sukkerbiter. Millioner av brownies, tidenes beste uhell, bakes i en roterende ovn hver dag.
Vi får vite hvilket protein som foretrekkes av NASAs astronauter og ser hvordan store hauger med råsukker blir til Dominos sukkerbiter. Millioner av brownies, tidenes beste uhell, bakes i en roterende ovn hver dag.
Pretzels & Cookies
Episode 19
30 minTilgjengelig til søndag 2 novemberVi ser nærmere på de berømte sjokolade-, karamell- og kokoskjeksene som speiderne tjener millioner på hvert år. Vanilje og sjokolade brukes i en nydelig sandwich-is, og vi ser på produksjonen av fylte saltkringler.
Vi ser nærmere på de berømte sjokolade-, karamell- og kokoskjeksene som speiderne tjener millioner på hvert år. Vanilje og sjokolade brukes i en nydelig sandwich-is, og vi ser på produksjonen av fylte saltkringler.
Chocolate Pretzels & Jam
Episode 20
30 minTilgjengelig til søndag 9 novemberVi følger den utrolige produksjonen av Welch's Concords druesyltetøy, nyter noen utsøkte piroger og besøker den utrolige fabrikken som lager og pakker noen av verdens beste saltkringler med sjokoladetrekk.
Vi følger den utrolige produksjonen av Welch's Concords druesyltetøy, nyter noen utsøkte piroger og besøker den utrolige fabrikken som lager og pakker noen av verdens beste saltkringler med sjokoladetrekk.